OSMANİYE / SUMBAS - Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize Sumbas Emniyet Müdürlüğü personeli polislerimiz tarafından trafik eğitim semineri gerçekleştirildi.

Kas

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz."

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda  yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Toplantıda okulumuzun ve öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetleri konularında karşılıklı istişareler yapıldı. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda "TÜBİTAK Bilim Söyleşisi" gerçekleştirildi.

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak, TÜBİTAK'ın öncelikli hedeflerinden biridir. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini arttırmayı amaçlamaktadır.

TÜBİTAK Okul Temsilcisi Müdür yardımcımız Adem ÜLGER'in organize ettiği söyleşiye, İstiklal Üniversitesi Öğretim Üyesi Yasin DEMİR konuşmacı olarak katıldı.

"Teknolojik bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele" başlıklı söyleşide öğrencilerimizin internetin ve teknolojinin bilinçli kullanılması konusunda kazanımları arttırıldı.

Söyleşi sonunda Okul Müdürümüz Ömer Faruk ŞERBETÇİ tarafından hocamıza teşekkür belgesi takdim edildi.

Güzel söyleşi için hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulda sınıflara girerek deprem,tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler sınıflarda deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Eyl

Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz milletimizin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve minnetinin ifadesi olarak 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazilik unvanının verildiği 19 Eylül tarihi "Gaziler Günü" olarak kabul edilmiştir. Bu tarih, aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz minnet ve saygının da açık bir göstergesidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi  rahmetle anıyor,  tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutlarız.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başlarken  okulumuza yeni gelen öğrencilerimize küçük bir sürpriz yaptık.

Etkinliği düzenleyen okul Rehber öğretmenimiz Rümeysa ÖKTEN'e  teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 83. yıl dönümünde, ATA'mızı saygıyla andık.

Kas

Okulumuzda Okul - Aile Birliği Toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.