OSMANİYE / SUMBAS - Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvalarının her ikisi de 11-A sınıfının şampiyonluğu ile neticelenmiştir.

11-A sınıfı öğrencilerini ve 11-A Sınıf Öğretmeni Meryem KURU'u hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci  Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz alan tanıtım gezileri kapsamında  ilçemizdeki okullara alan tanıtım gezileri düzenlenmiştir.
Alan tanıtım gezilerinde görev alan öğretmenlerimiz Döne TAVLA, Safiye KARAOĞLU,Hidayet TÜRKÖZ,Rümeyse ÖKTEN, Çağdaş IŞIK'a emeklerinden dolayı ,
ziyaret ettiğimiz okullardaki meslektaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftası vesilesiyle öğrencilerimizle okulumuzun bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

"Ormanlar geleceğe bırakılan en önemli mirastır!"

21-26 Mart Orman Haftası kutlu olsun.

Mrt

Kütüphane Haftası; Türkiye´de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır. Haftanın amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir. Hafta süresince kütüphanenin önemi, kütüphaneciliğin sorunları kamuoyuna duyurulur. Okullarda kütüphanenin yararlarından söz edilir. Kütüphanelerde uyulması gereken kurallar öğretilir.

Mrt

9. Sınıf öğrencilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Kent Müzesini ziyeret ettik.

Mrt

14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla öğrencilerimiz ilçemizdeki sağlık merkezini ziyaret ederek sağlıkçılarımızın tıp bayramını kutladı.

Mrt

Öğrencilerimize akademik tanıtım maksatlı Çukurova üniversitene gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Aziz Türk Milleti'nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin

103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Mrt

Çalışan,üreten,ilham veren,fikri ve emeğiyle hayata değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Şbt

Etkili bir öğretimin gerçekleştirilebilmesi için öğretim ortamında öğrenci ve çalışanların kendilerini güven içinde hissetmeleri büyük önem arz etmektedir. Okulumuzda eğitim gören  öğrencilerin çalışma/eğitim ortamları ile öğrenme süreçlerinin sağlık ve güvenlik bakımından daha üst seviyelere taşınması için meslek bölümü öğrencilerimize tüm sınıf düzeylerinde, öğretmenlerimiz Safiye KARAOĞLU ve Döne TAVLA tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzdaöğrencilerimize İşkur çalışanları tarafından seminer gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı işkur çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ock

Kaymakamımız Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönem karne dağıtım etkinliğine Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesinde katılarak öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. Kaymakamımız Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN'a Milli Eğitim Müdürü Seyit KÖSE eşlik etti.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.