OSMANİYE / SUMBAS - Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz, 1996 yılında "Sumbas Lisesi" adıyla hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana yer aldığı Sumbas İlçesinin Ortaöğretim kademesinde öğretim veren tek kurumudur. 2012 yılında "Sumbas Çok Programlı Lisesi" adıyla eğitim öğretime devam ederken, 2014 yılında Çok Programlı Anadolu Lisesine dönüştürülerek "Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi" adıyla Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü´ne bağlanmıştır.  Halen Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi -Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Programı-, Mesleki  Açık Öğretim Lisesi Programı (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi)  Alan/Dallarında eğitim öğretime devam etmektedir. Yeni binasına 2014 yılı Haziran ayında taşınmıştır.

Yayın: 19.02.2015 - Güncelleme: 27.12.2023 14:58 - Görüntülenme: 2964